Vacature Huishoudelijk medewerker (10 – 15 uur)

Voor de locatie van Het Ouden Huis in Bodegraven zijn we op zoek naar een huishoudelijk medewerker met een warm hart.

Voor de eerste locatie van Het Ouden Huis in Bodegraven zijn we op zoek naar een Huishoudelijk medewerker met een warm hart. Het Ouden Huis wil een warm thuis neerzetten voor ouderen zonder en met een zorgvraag. In Het Ouden Huis wonen mensen alleen of samen in hun eigen appartement. Sommigen van hen hebben een verpleeghuisindicatie. Maar er wonen ook ouderen die nog vitaal zijn en geen zorgvraag hebben. Met deze combinatie dichten we het gat tussen thuis wonen en het verpleeghuis.

Het begin

De moeder van Karel van Berk kwam ten val in de keuken, werd opgenomen in het ziekenhuis en zat twee maanden later in het verzorgingshuis 30 kilometer verderop. Ze kende er niemand. Het contact met de buren en de winkeliers in het dorp was verbroken.

Van de schoonouders van Leonard Smit werd eerst de één en later de ander opgenomen in het verpleeghuis. De laatste jaren van hun leven leefden ze gescheiden van elkaar.

Leonard Smit en Karel van Berk vonden dat dit anders moet en anders kon en ontwikkelden Het Ouden Huis waar welbevinden van mensen voorop staat. In de zomer van 2021 is de eerste locatie geopend aan de Vrije Nesse 1a in Bodegraven. Voel jij je aangesproken door deze opzet? Reageer dan op deze vacature.

Doel van de functie

Je geeft huishoudelijke ondersteuning volgens afspraak en in overleg met de bewoner en draagt bij aan het netjes en schoonhouden van de algemene ruimtes zodat er een prettige woonomgeving is. Je draagt de kernwaarden zelfregie, gastvrij en aandacht een warm hart toe.

Plaats van de functie

Je komt in dienst bij Het Ouden Huis Bodegraven-Rijnleven. Als Huishoudelijk medewerker ontvang je hiërarchisch leiding van de leidinggevende van de locatie. Samen met je collega’s zorg je er voor dat wat gedaan moet worden elke dag weer gaat lukken.

Inhoud van de functie

De taken bestaan uit de volgende werkzaamheden:

  • Schoonhouden van de algemene ruimtes en appartementen van de bewoners
  • Ondersteuning bieden bij activiteiten die voor de bewoners georganiseerd worden
  • Je draagt zorg voor een prettig woon- en leefklimaat en voor een huiselijke sfeer
  • Samen met je collega’s werk je aan een het invullen van de dagelijkse 24/7 bezetting en verantwoordt wat wel en niet is gedaan

Voornaamste vereisten voor de functie

  • Tactvol en kunnen inleven in de ander
  • Stressbestendig zijn
  • Hulpvaardig en bereid om samen te werken met bewoners en collega’s
  • Een aanpakker en bereidt om taken breed op te vatten
  • Voor het aangaan van de arbeidsovereenkomst overleg je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Wat Het Ouden Huis biedt

In deze functie krijg je de ruimte om mee te werken aan het vernieuwen van de zorg. Je legt verantwoording af aan de leidinggevende. Deze functie waarderen we op FWG 15 volgens de CAO VV&VT. Met kandidaten die de behoefte hebben om door te groeien naar het doen van zorgtaken maken we maatwerkafspraken over scholing en beloning.

Interesse?

Stuur dan voor 22 juli 2024 je CV en motivatie naar info@hetoudenhuis.nl o.v.v. ‘vacature huishoudelijk medewerker’. Voor vragen over deze functie kunt u contact opnemen met Gerine Vianen via gerinevianen@hetoudenhuis.nl of 06 – 17 48 40 48.

← Terug naar het vacatureoverzicht