Prettig wonen in Het Ouden Huis

U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor een woning.

In Het Ouden Huis woont u als senior zelfstandig, maar met de zekerheid van hulp en gezelligheid dichtbij. Alleen of samen. In Het Ouden Huis bepaalt u zelf uw dag. Tot het laatst. Ook als u veel zorg nodig hebt. Kookt u graag zelf dan doet u dat. Maar u kunt ook mee-eten in de gezamenlijke eetkeuken of een kop koffie drinken met andere bewoners. Daar wordt ook dagelijks gekookt en gegeten voor wie dat wil.

Zo ziet Het Ouden Huis eruit

In Het Ouden Huis wonen ongeveer 40 – 50 ouderen, in ongeveer 30 – 40 normale huurwoningen. Er is een gemeenschappelijke eetkeuken en zitkamer.

U richt uw woning helemaal in zoals u dat wilt. U maakt van uw woning een eigen, sfeervolle plek, waar u met plezier en trots uw familie en vrienden kunt ontvangen. De badkamer en het toilet zijn zo gemaakt, dat u daar gemakkelijk de hulp kunt krijgen die u vraagt.

Foto HOH

Jongeren

Behalve de zorgdrager wonen er in Het Ouden Huis ook 3 – 10 jongeren. Zij hebben een kamer of studio en dragen bij aan het welzijn van de bewoners en ze zijn regelmatig te vinden in de eetkeuken en zitkamer.

Uw zorgdrager staat voor u klaar

De zorgdrager staat voor u klaar. Hij/zij is een hbo gediplomeerde zorgprofessional en zorgt voor een prettige sfeer in Het Ouden Huis.

Wat u zelf kunt en wilt doen, doet u zelf. Lukt iets niet, dan kunt u de zorgdrager of een van de medewerkers vragen om hulp. Zij verlenen u zorg en hand- en spandiensten of regelen extra ondersteuning voor u. Eventueel samen met uw partner, familie of mantelzorger.


” In het Ouden Huis is uw huisdier
van harte welkom! “

U hebt de regie

U bepaalt hoe u uw dagelijks leven inricht. Regelmatig is er een gesprek met de zorgdrager. Daarin kunt u vertellen hoe u de dienstverlening ervaart en wat u graag anders ziet. Het Ouden Huis vindt uw mening over het wonen en de hulp en aandacht die u krijgt belangrijk. U hebt de regie. Als u vertelt hoe u het wonen en de zorg ervaart, kunnen wij het leven in Het Ouden Huis zo prettig mogelijk maken.