Karel van Berk wint Experience Award!

karel experience award

Wat was het spannend! Samen met twee andere partijen stond Karel van Berk van Het Ouden Huis vorige week woensdag in de finale van The Experience Award: een landelijke prijs speciaal voor werknemers en ondernemers van 50 jaar en ouder, die zich tomeloos inzetten in hun werk. Met trots kunnen we melden dat Karel als winnaar uit de bus is gekomen!

The Experience Award

The Experience Award is opgezet om uitblinkende vijftigplussers te belonen voor hun inzet op de werkvloer. De organisatie achter de award wil op deze manier heel Nederland bewust maken van de meerwaarde van ervaren werkenden en zzp’ers.

De finalisten werden door een kundige jury gekeurd op onder andere innovatie, productiviteit, flexibiliteit, inspiratie en arbeidsethos. Daarnaast kon ook het publiek stemmen op hun favoriet. Deze prijs werd dus mede mogelijk gemaakt door uw stem. Waarvoor hartelijk dank!

Een tegengeluid tegen woningnood onder ouderen

Karel werd door de initiatiefnemer van de award, Prekash Ramsingh, geprezen voor het intensieve contact dat hij dagelijks heeft met overheden, gemeenten, sponsoren en maatschappelijke instanties. Met Het Ouden Huis wil Karel de woningnood onder ouderen tegen te gaan.

In een artikel van Mediacontent zegt Ramsingh: “Met het project draagt Karel bij aan de realisatie van de grote nood van ouderen die samen oud willen worden, ook als dat fysiek en mentaal steeds complexer voor hen wordt. En Karel heeft er voor gezorgd dat inmiddels de eerste paal is geslagen voor de realisatie van het Ouden Huis In Bodegraven.”

In de media

Met het winnen van de award verscheen Karel in diverse media:

Ook het Algemeen Dagblad deed verslag van de uitreiking van de award. U leest het artikel hieronder.